10 бер 2020 р.1 хв

Баріатрична система Thompson — Міцність та непохитність для пацієнтів з зайвою вагою

Оновлено: 28 вер 2020 р.

Баріатрична система Thompson забезпечує чудову міцність та непохитність в підтримуванні пацієнтів з ожирінням під час операцій. Швидке і просте налаштування може бути пристосоване для ширшої анатомії пацієнта, враховуючи велику різноманітність великих лез.

"На мій погляд, баріатрична ретракторна система Thompson є найкращою системою для хірургії печінки, гепатопанкреатобіліарной хірургії та хірургії шлунка. Наявність лез для пацієнтів з надлишковою вагою та ожирінням також має першорядне значення. Я вважаю, що цей ретрактор повинен бути в кожній лікарні.”
 
Люк Делрівьер – генеральний хірург-гепатолог лікарні в місті Перт.

Особливості баріатричної системи:

  • Антиковзкі леза Balfour. Анатомічно розроблені антиковзкі леза Balfour м'яко захоплюють тканину, щоб запобігти зісковзування під час відведення реберного краю.

  • Двостороння стійкість та жорсткість. Сильна, стабільна ретракція та асиметричний вплив на відведення граней для ваговитих пацієнтів.

  • Функція мікро регулювання. Мікро регульований механізм забезпечує контрольоване та сильне втягування тканини. Особливо корисно для відведення ребер.

За більш детальною інформацією по ретракторним системам звертайтеся до наших спеціалістів.

    4760
    1