top of page

Баріатрична система Thompson — Міцність та непохитність для пацієнтів з зайвою вагою

Оновлено: 28 вер. 2020 р.

Баріатрична система Thompson забезпечує чудову міцність та непохитність в підтримуванні пацієнтів з ожирінням під час операцій. Швидке і просте налаштування може бути пристосоване для ширшої анатомії пацієнта, враховуючи велику різноманітність великих лез.

"На мій погляд, баріатрична ретракторна система Thompson є найкращою системою для хірургії печінки, гепатопанкреатобіліарной хірургії та хірургії шлунка. Наявність лез для пацієнтів з надлишковою вагою та ожирінням також має першорядне значення. Я вважаю, що цей ретрактор повинен бути в кожній лікарні.” Люк Делрівьер – генеральний хірург-гепатолог лікарні в місті Перт.

Особливості баріатричної системи:


Антиковзкі леза Balfour
  • Антиковзкі леза Balfour. Анатомічно розроблені антиковзкі леза Balfour м'яко захоплюють тканину, щоб запобігти зісковзування під час відведення реберного краю.

  • Двостороння стійкість та жорсткість. Сильна, стабільна ретракція та асиметричний вплив на відведення граней для ваговитих пацієнтів.

Функція мікро регулювання ректрактора
  • Функція мікро регулювання. Мікро регульований механізм забезпечує контрольоване та сильне втягування тканини. Особливо корисно для відведення ребер.




За більш детальною інформацією по ретракторним системам звертайтеся до наших спеціалістів.

476 переглядів0 коментарів
bottom of page