top of page

Гінекологічна низькопрофільна система Thompson

Оновлено: 28 вер. 2020 р.


Гінекологічна ретракторна система компанії Thompson Surgical Instruments пропонує оптимізований набір компонентів рамки для невеликих операцій черевної порожнини та вагінальних процедур (операцій). Сама система заміняє декількох асистентів в операційній. Низький профіль створений для полегшення черевних і вагінальних втручань.


Ключові особливості:


  • Рукоятки зі швидкою зміною кута. Швидке та точне нахилення леза на 45º вгору або вниз, в той час, як низькопрофільна конструкція утримує регуляційні ручки в стороні. Простими обертами регулюється кут нахилу під'єднаних лез.

  • Леза Fenestrated ідеально підходять для ретракції черевної стінки.

  • Універсальні компоненти рами. Система може бути налаштована для черевних (показано вгорі сторінки) або вагінальних (показано знизу) операцій.

  • Технологія S-Lock®. Технологія S-Lock® надає можливість приєднувати та знімати леза, перемикати з поворотного в заблоковане положення єдиним натисканням кнопки.

S-Lock® Technology

Для ретракторних систем створено велику кількість змінних лез, які просто та швидко заміняти. Але навіть з базовим набором можна проводити складні операції швидше.

За більш детальною інформацією по ретракторним системам звертайтеся до наших спеціалістів.

2 015 переглядів0 коментарів
bottom of page