top of page

Здорова мама – щасливі діти! Спеціальна пропозиція для пологових будинків

Оновлено: 10 січ. 2022 р.

Надихнувшись цим висловом, компанія «ЕлітМедіка» вирішила розробити спеціальну пропозицію для пологових будинків на VICRYL PLUS. Адже у вирі останніх подій багато хто почав забувати про питання, що будуть важливими завжди.

VICRYL PLUS – це відомий усьому світу VICRYL, але антибактеріальний, оброблений Триклозаном. Триклозан – це синтетичне органічне з’єднання, антибактеріальний та протигрибковий агент широкого спектру дії. Шовний матеріал VICRYL PLUS має зону пригнічення росту бактерій, які є факторами розвитку інфекції в області хірургічного втручання. Тому використання саме цього шовного матеріалу мінімізує розмноження і розвиток бактерій під час проведення операції та в післяопераційний період. Концентрація Триклозану в організмі годуючої матері мінімальна, тому безпечна для малюка.

Ми готові надавати будь-яку допомогу лікарям у цей нелегкий період. Задля збереження здоров’я населення, компанія оптимізує логістику, надаючи клінікам увесь необхідний товар на власний склад з оплатою по факту використання.


Більше детальної інформації про шовний матеріал та умови співпраці Ви можете дізнатися за телефоном та надіславши листа за електронною адресою:

+38 (044) 331-45-35 E-mail: info@elitemedica.ua


Ми також завжди на зв`язку у всіх соціальних мережах та месенджерах:

417 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page