top of page

Компанія Елітмедіка стала ексклюзивним представником Thompson Surgical Instruments в Україні

Оновлено: 5 бер. 2020 р.


З радістю заявляємо, що компанія Елітмедіка стала ексклюзивним представником американської компанії Thompson Surgical Instruments в Україні, яка забезпечує безкомпромісну експозицію різноманітних хірургічних ретракторних систем! Використовуючись понад 50 років, ретрактор Thompson є унікальним механічним ретрактором, що пропонує єдину конструкцію для всіх необхідних експозицій, багаторівневої ретракції та необмеженого налаштування.


Ключем до розробки ретракторної системи є внесок хірургів. На початку компанія Thompson починала працювати з різними спеціальностями для забезпечення особливих потреб хірургів.

Історія

Річард Томпсон практикував анестезію протягом 30 років. За цей період він розробив власну ідею настільного ретрактора. Після того, як колега, судинний хірург проявив додатковий інтерес до такої системи, доктор Томпсон виготовив 10 наборів систем настільних ретракторів для використання колегами-хірургами. Так на світ з’явилася перша настільна ретракторна система. Винахід був запатентований у 1965 році.

Батько Дана Фарлі, доктор Альберт У. Фарлі молодший, практикував нейрохірургію в Сагіно, штат Мічиган. Зрозумівши, що в нейрохірургії настільні ретрактори будуть досить корисні, ще у 1972 році доктор Фарлі почав використовувати чорновий прототип для покращення експозиції в хірургії сонної артерії та на передньому шийному відділі хребта. Він детально обговорював ці ідеї зі своїм сином Даном. На основі цих обговорень, Дан розробив новий прототип, який його батько почав використовувати в 1980 році.

На початку 1980-х Дан Фарлі звернувся зі своїм прототипом до доктора Томпсона, попросивши його виготовляти та поширювати ретрактори. Незважаючи на те, що Доктор Томпсон був дуже вражений ретракторами, він вже задумувався про пенсію. Тому запропонував Дану купити його компанію і використати її як початок для розвитку і просування своєї системи ретракторів. Потиснувши руки, доктор Томпсон продав свою компанію Дану.

Так, 1 квітня 1983 року була заснована Thompson Surgical Instruments.

Ретракторні системи у Thompson Surgical Instruments поділяються на різні спеціалізації:







272 перегляди0 коментарів
bottom of page