top of page

Лапароскопічна система Power Rail Clamp Thompson

Оновлено: 28 вер. 2020 р.

Ретракторна система для лапароскопічного доступу Thompson надає можливість мультиконфігурацій для фіксації, розміщення та тримання лапароскопічних інструментів. Також можливий варіант налаштування Power Rail Clamp (посиленого рейкового затискача) якнайближче до пацієнта. Дана ретракторна система надає можливість точкового утримання інструментів, замінює декількох асистентів, усуваючи людський фактор під час проведення операції, тому лапароскопічна система Thompson є економічно ефективним варіантом.

Різноманітні насадки швидко і легко підключаються до шарнірного кронштейна та гнучких тримачів, в той час, як жорсткий тримач складається з постійно закріпленої подвійної головки.

"Компанія Thompson Surgical пропонує найзручнішу та універсальну ретракторну систему. Для цих комплексних, складних процедур — простота в налаштуванні, міцності, а також відсутність постійного переналаштування забезпечує надійну та безпечну експозицію". Майкл Ніззі, доктор медицини, F.A.C.O.S., (Michael Nizzi) медичний директор баріатричної програми Мунсонського (Munson) медичного центру, Траверс-Сіті, штат Мічиган.

Ключові особливості:

  • Гнучкий лапароскопічний тримач. Необмежений діапазон руху і розташування з регульованим натягом від гнучкого до жорсткого.

  • Артикуляційна рука. Міцно тримається з широким діапазоном руху.

  • Жорсткий лапароскопічний тримач. Точне, фіксоване розташування для інструментів, що вимагають невеликих (декількох) регулювань або утримування зайвої ваги.

За більш детальною інформацією по ретракторним системам звертайтеся до наших спеціалістів.

1 573 перегляди0 коментарів
bottom of page