top of page

Ретракторна система для мітрального клапану Bolling - Зберігає експозицію для стабільної процедури

Ретракторна система Bolling забезпечує безкомпромісну експозицію для різних операцій на серці. Швидка, легка, безпечна та зручна система, яку можна повністю налаштувати під кожного пацієнта, особливо ідеальна для транссептального доступу, прямого передсердного доступу, торакотомічного доступу, лікування мітрального клапана, заміни мітрального клапана та MAZE.

Особливості системи:

  • Найнижчий доступний профіль. Рама, розташована прямо над розширювачем, в поєднанні з кротшими ручками робить ретракторну систему Bolling надзвичайно низькопрофільною.

  • Сильна, стабільна ретракція. Надійність та міцність кріплень та з'єднань призводить до думки під час роботи "встанови та забудь".

  • Універсальність. Кріпиться до більшості стернальних (грудних) та реберних розширювачів, дозволяючи використовувати різні конфігурації та підходи.

Для детальнішого ознайомлення з продукцією компанії Thompson Surgical Instruments звертайтесь до наших спеціалістів або відслідковуйте наш інтернет-магазин: https://medstock.ua/retraktornye-sistemy

Телефонуйте: +38 (044) 331-45-35

Пишіть: info@elitemedica.ua


Ми також завжди на зв`язку у всіх соціальних мережах та месенджерах:

46 переглядів0 коментарів
bottom of page