top of page

Самоутримуючий гострий ретрактор WH5400

Оновлено: 10 січ. 2022 р.

Ретрактор - це медичний інструмент, який використовується під час операційного втручання для розширення м'яких та інших тканин людини. Зручна та надійна конструкція інструменту дозволяє отримати повний доступ до оперованої ділянки тіла за рахунок постійної фіксації в потрібному положенні.

Ретрактори використовуються як на внутрішніх органах людини, так і на інших відкритих ранах. Існує велика кількість різновидів ранорозширювачів. Кожен з них відрізняється від іншого сферою застосування, кількістю і наявністю зубців, формою, іншими особливостями.

Велика частина ретракторів використовується в конкретному напрямку хірургії, оскільки конструкція була створена з урахуванням всіх нюансів та особливостей людського тіла. Хірургічні ретрактори використовуються під час проведення операції на відкритих ранах, на внутрішніх органах.


Особливості інструменту:

  • Три варіанти довжини інструменту: WH5380, WH5390 — 200 мм; WH5400, WH5410 — 240 мм; WH5420, WH5430 — 255 мм;

  • Під кожну довжину інструменту існують ретрактори з гострими і тупими щелепами та зубцями;

  • Ретрактор є самоутримуючим завдяки спеціальному фіксатору, що дозволяє обрати ширину та зафіксувати ранорозширювач у потрібному положенні;

  • Зручний у роботі;

  • Ретрактор виготовлений з високоякісної нержавіючої сталі.

Ретрактор ідеально підходить для загальної хірургії, нейрохірургії, травматології та ортопедії.


Для детальнішого ознайомлення з продукцією компанії Asanus звертайтесь до наших спеціалістів. Для придбання самоутримуючого ретрактора WH5400 та інших модифікацій даного інструменту переходьте на сайт нашої продукції: https://medstock.ua/retraktor-ranorasshiritel-ranevoi-weitlaner-wh5400 або дзвоніть за телефоном:

+38 (044) 331-45-35


Ми також завжди на зв`язку у всіх соціальних мережах та месенджерах:

142 перегляди0 коментарів
bottom of page