top of page

Система Томпсон для мінімального розрізу

Оновлено: 10 січ. 2022 р.

Малоінвазивна система Томпсон має найнижчий профіль для хірургічних втручань в області голови та шиї. Система ідеально підходить для загальних процедур та ЛОР-процедур в області голови та шиї для доступу до периферичних судинних структур, включаючи сонну артерію та залози, такі як щитовидна залоза.

Продукція компанії Томпсон завжди полегшувала мої операції! Чудова інженерія та якість! Джон (Джеб) Галлетт, доктор медицини, хірург, професор хірургічного медичного університету Південної Кароліни

Ключові особливості:

  • Різноманітність малих лез. Система включає великий вибір невеликих лез для ретракції шкіри та неглибокої ретракції тканин.

Variety of Small Blades
Variety of Small Blades
  • НОВА низькопрофільна рамка. Тонка рамка з низьким профілем розроблена спеціально для області голови та шиї, включає тонкі ручки (діаметром 9,5 мм, 3⁄8 ") та ручки з низьким профілем.

Low Profile Frame
Low Profile Frame
  • Рукоятки зі швидкою зміною кута. Швидка та точна зміна нахилу леза на 45º вгору або вниз, в той час, як низькопрофільна конструкція утримує ручки, що регулюються в стороні. Простими обертами регулюється кут нахилу під'єднаних лез.

Quick Angle Handles
Quick Angle Handles

Для детальнішого ознайомлення з продукцією компанії Thompson Surgical Instruments звертайтесь до наших спеціалістів. Для придбання ретракторної системи переходьте на сайт нашої продукції: https://medstock.ua/retraktornye-sistemy або дзвоніть за телефоном +38 (044) 331-45-35


Ми також завжди на зв`язку у всіх соціальних мережах та месенджерах:


38 переглядів0 коментарів
bottom of page