top of page

Ethicon презентує новий ECHELON+ Stapler з GST Reloads

Компанія Ethicon, що входить до складу Johnson & Johnson Medical Devices Companies, оголосила про глобальний запуск ECHELON+ Stapler з GST Reloads. Це новий хірургічний степлер з електроприводом, призначений для підвищення безпеки лінії скоб і зменшення ускладнень внаслідок більш рівномірного стиснення тканин і кращого формування скоб, навіть в складних ситуаціях.

Ethicon презентує новий ECHELON + Stapler з GST Reloads
Ethicon презентує новий ECHELON + Stapler з GST Reloads

Новий пристрій відрізняється від попередніх степлерів декількома інноваційними конструктивними особливостями, включаючи модернізований ECHELON+ Anvil, який з технологією Gripping Surface Technology (GST) Reloads розроблений для більш рівномірного стиснення та для кращого захоплення і формування скоб, а також новий двигун з функцією Dynamic Firing, який оптимізує швидкість стрільби в товстих тканинах, щоб посилити стиснення і поліпшити звуковий зворотний зв'язок. У ході недавніх лабораторних випробувань степлер ECHELON+ перевершив зшиваючі апарати Signia та EndoGIA компанії Medtronic за допомогою функції Tri-Staple Reloads, що забезпечує краще формування скоб і скорочення протікань на лінії зшивання.


«Степлер ECHELON+ це значуща інновація, яка розв'язує ключову проблему баріатричних хірургів, покращуючи безпеку лінії накладання скоб для зменшення ускладнень», сказав Joseph Northup, доктор медицини, медичний директор Premier Weight Loss Solutions.


«Випуск степлера ECHELON+ з GST Reloads ще один етап в нашій незмінній прихильності до науково обґрунтованих інновацій, які можуть поліпшити досвід хірурга, поліпшити результати лікування пацієнтів і принести значну клінічну та економічну цінність. Наша мета постійно вдосконалити стандарти хірургічної допомоги», сказав Tom O’Brien, всесвітній президент по ендомеханіці, Ethicon.


Вже цієї осені степлер ECHELON+ з GST Reloads буде доступний хірургам в Україні.

52 перегляди0 коментарів
bottom of page