top of page

HARMONIC® HD 1000i HARHD36: крок вперед в еволюції вдосконалених енергетичних пристроїв HARMONIC®

Оновлено: 10 січ. 2022 р.

HARMONIC® HD 1000i HARHD36: крок вперед в еволюції вдосконалених енергетичних пристроїв HARMONIC®

Неперевершена точність

  • Унікальна форма імітує механічне розсічення і може знизити необхідність використання окремого спеціального інструменту для дисекції;

  • Конічна щелепа забезпечує точний доступ до площин тонких тканин;

  • Зігнуте конічне лезо забезпечує чудове розсічення та неперевершену дисекцію.

Незрівнянна сила

  • Унікальна конструкція леза забезпечує більш надійну коагуляцію тканин навіть в найскладніших умовах;

  • HARMONIC® HD 1000i забезпечує стійкий та надійний гемостаз, що було виявлено у складних умовах гемостазу;

  • Винятковий профіль міцності створює на 150% більший тиск на розрив.


Оптимальна ефективність


Підвищена швидкість герметизації, багатофункціональність та спрощені кроки для використання дозволяють досягти оптимальної ефективності:

  • Проста активація енергії за допомогою однієї кнопки енергії. Забезпечує надійну герметизацію кнопки HARMONIC® MIN з швидшим різанням, ніж кнопка HARMONIC® MAX для коагуляції судин діаметром до 5 мм;

  • Довша поверхня леза. Сильне захоплення кінчика розроблене, щоб мінімізувати прослизання тканини і може допомогти в маніпулюванні тканиною та в контролі над нею;

  • HARMONIC® HD 1000i призначений для судин діаметром до 7 мм включно;

  • На 40% швидша герметизація за допомогою кнопки Energy with Advanced Hemostasis, в порівнянні з попередніми поколіннями HARMONIC®.

Ідеально підходить для використання в різних складних хірургічних процедурах.

Виразні характеристики продуктивності HARMONIC® HD 1000i особливо добре підходять для ряду хірургічних операцій:

  1. Хірургічні втручання на кишківнику та жовчному міхурі. Технологія HARMONIC® дозволяє зменшити внутрішньоопераційну втрату крові та зменшити вірогідність хірургічних ускладнень при операціях на печінці.

  2. Гінекологічні, онкологічні операції та лімфоденектомія. HARMONIC® HD 1000i може використовуватися в гінекологічних онкологічних процедурах, включаючи гістероктомію, та для розсічення лімфатичних вузлів у таких процедурах, як лімфоденектомія;

  3. Колоректальні хірургічні втручання. Довше та конічне лезо для дисекції HARMONIC® HD 1000i забезпечують видимість та доступ у тазу при колоректальних процедурах.

  4. Торакальні хірургічні втручання. Конструкція щелепи, ергономіка приладу та модульована подача енергії адаптивної технології тканини дозволяють використовувати технологію HARMONIC® в торакальних процедурах для дисекції лімфатичних вузлів, ущільнення лімфатичних проток та ущільнення судин діаметром менше 7 мм.

Більше детальної інформації про продукцію компанії ETHICON part of the Johnson & Johnson family of companies та умови співпраці Ви можете дізнатися зателефонувавши або надіславши листа за електронною адресою:

+38 (044) 331-45-35


Більше інформації про HARMONIC® HD 1000i HARHD36 ви можете знайти на сайті нашої продукції: https://medstock.ua/harmonic-hd-1000i-harhd36. Ми також завжди на зв`язку у всіх соціальних мережах та месенджерах:

136 переглядів0 коментарів
bottom of page