top of page

Вікрил Плюс VCP311H

Оновлено: 10 січ. 2022 р.

Вікрил Плюс (Vicryl Plus) VCP311H – синтетичний хірургічний плетений шовний матеріал з антибактеріальним покриттям, що розсмоктується. Застосовується для апроксимації м'яких тканин (фасції, органи та м'язи) та накладення лігатур.

Нитка вкрита Триклозаном для попередження контамінації шовного матеріалу патогенними бактеріями. Триклозан - антисептичний засіб широкого спектра дії, що пригнічує розвиток головних збудників інфекцій в області хірургічного втручання протягом перших 7-10 днів після імплантації нитки, також не дає проникати бактеріям з шару в шар.


Особливості шовного матеріалу:


  • Нитка є поліфіламентною та володіє високою міцністю на розрив;

  • Нитка має ефект пам’яті, що сприяє зручності в маніпуляціях;

  • Період абсорбції складає 56-70 днів;

  • Містить антисептичний засіб Триклозан – IRGACARE MP;

  • Триклозан у даній концентрації (не більше 270 мкг/м) не токсичний;

  • Колюча голка SH-1, ½ кола ідеально підходить для кардіохірургії та гінекології, а також є безпечною для хірурга.

Сфери застосування Вікрил Плюс VCP311H: епізіотомія, закриття шкіри, ушивання слизової оболонки, ділянок з посиленим кровотоком, дитяча хірургія, кардіохірургія, гінекологія та стоматологія.


Більше детальної інформації про продукцію компанії ETHICON part of the Johnson & Johnson family of companies та умови співпраці Ви можете дізнатися зателефонувавши або надіславши листа за електронною адресою:

+38 (044) 331-45-35 E-mail: info@elitemedica.ua

Більше інформації про шовний матеріал Vicryl Plus VCP311H ви можете знайти на сайті нашої продукції: https://medstock.ua/vicryl-plus-3-0-dlina-70sm-kol-igla-22mm-1-2-okruzhnosti-vcp311h

Ми також завжди на зв`язку у всіх соціальних мережах та месенджерах:

388 переглядів0 коментарів
bottom of page