top of page

Етібонд Ексель (Ethibond Excel) MEH7718LG

Оновлено: 10 січ. 2022 р.

Етібонд Ексель (Ethibond Excel) MEH7718LG - плетений стерильний хірургічний шовний матеріал, що не розсмоктується з полімерним покриттям (етилен терефталат). Нитка виготовлена ​​з плетеного поліестеру та має покриття з полібутілата для мінімального пошкодження тканини при проведенні нитки, кращих маніпуляційних властивостей і надійної фіксації вузлів.

Шовний матеріал Етібонд Ексель призначений для апроксимації та (або) лігування м'яких тканин, включаючи використання в серцево-судинній хірургії, хірургії ока та нейрохірургії, а також при фіксації м'яких тканин до кісток.

Нитка викликає мінімальну тканинну реакцію і забезпечує постійну міцність на розрив. Нитка Етібонд Ексель (Ethibond Excel) є найміцнішим шовним матеріалом в портфелі продукції ETHICON. Особливе плетіння нитки забезпечує відмінні характеристики. Плетіння, при якому центральна хорда щільно обплетена 16 пучками волокон, забезпечує нитці високоякісні характеристики.

Більшість ниток Етібонд Ексель (Ethibond Excel) є удосконаленими голками TAPERCUT V-серії. Кінчик голки має ріжучі грані, що сприяють кращому проведенню через щільні фіброзні ділянки, при цьому основне тіло голки при проходженні через тканину не травмує її. Поздовжні насічки на корпусі забезпечують надійну фіксацію голки в голкотримачі під будь-яким кутом. Для зручності застосування в хірургії клапанів серця в асортименті Етібонд Ексель (Ethibond Excel) присутні спеціальні набори шовного матеріалу для імплантації клапанів. Набір містить певну кількість ниток різних кольорів для виконання однієї процедури імплантації. Нитки можуть бути укомплектовані прокладками з PTFE прямокутної або овальної форми для кращого позиціювання клапана і запобігання травми фіброзного клапанного кільця.

Області застосування: серцево-судинна хірургія, загальна хірургія, нейрохірургія, ортопедія (капсули суглобів, сухожиль), офтальмологія та гінекологія, а також при ушиванні грудини.


Для детальнішого ознайомлення з продукцією компанії ETHICON part of the Johnson & Johnson family of companies та умови співпраці Ви можете дізнатися за телефонним номером або за електронною адресою:

Офіс +38 (044) 331-45-35


Більше інформації про Етібонд Ексель (Ethibond Excel) MEH7718LG ви можете знайти на сайті нашої продукції: https://medstock.ua/ethibond-excel-2-0-nit-s-prokladkoi-4sht-po-90sm-kol-rezh-igla-17mm-1-2-okruzhnosti-meh7718lg. Ми також завжди на зв`язку у всіх соціальних мережах та месенджерах:

30 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page