top of page

Компанія Ethicon випустила новий гемостатичний засіб — VistaSeal Fibrin Sealant (Human)

Оновлено: 5 бер. 2020 р.

Багато пацієнтів потрапляють в операційну з безліччю факторів, які можуть викликати руйнівну кровотечу під час операції, яка може бути потенційно небезпечною. Щоб допомогти в цьому, компанія Johnson & Johnson Medical Devices оголосила, що Ethicon запустила VistaSeal Fibrin Sealant, щоб допомогти хірургам керувати кровотечею під час операції.

VistaSeal Fibrin Sealant — це перший фібриногеновий герметик, спеціально розроблений для застосування у відкритих і мінімально інвазивних процедурах. Він поставляється в попередньо заповнених шприцах і може використовуватися, як спрей, так і рідина. Це виключає деякі кроки, необхідні для налаштування обладнання для використання за допомогою газу, і може заощадити дорогоцінний час в операційній. Наконечник VistaSeal з подвійним аплікатором є унікально піддатливим, що забезпечує доступ до складної анатомії та покращує контроль під час використання.

VistaSeal Fibrin Sealant (Human) містить комбінацію фібриногену і тромбіну, які згортають білки в плазмі людини. При застосуванні, на місці кровотечі він швидко утворює щільний і міцний бар'єр і підтримує гемостаз (зупинку кровотечі) навіть у пацієнтів з високим ризиком.

Нове гемостатичне рішення від компанії Ethicon, продовжує підвищувати рівень медичної допомоги в хірургії, покращуючи при цьому результати для пацієнтів.

231 перегляд0 коментарів
bottom of page