top of page

Лінійний зшиваючо-ріжучий апарат Linear Cutter NTLC55, NTLC75

Оновлено: 10 січ. 2022 р.

Лінійні зшиваючо-ріжучі апарати Ethicon Endo-Surgery NTLC55, NTLC75 — це універсальні прилади, які були розроблені для забезпечення найкращого гемостазу та оптимальної компресії при використанні хірургом в операційній. Це єдиний шестирядний лінійний зшиваючо-ріжучий апарат, унікальна особливість якого є 3-D технологія скоби із загнутими паралельними ніжками для надійної та стійкої компресії. Ця технологія забезпечує звичне прогресування загоювання.

Ключові властивості:

  1. 3-D дизайн скоби із загнутими, паралельними ніжками для надійної стійкої компресії;

  2. Проксимальний механізм зарядження касети та дистальна фіксація тканин забезпечують надійне стійке прошивання;

  3. Дві доступні довжини апаратів надають можливість використання під час різних процедур;

  4. Універсальність касети забезпечує можливість хірургу обрати потрібну висоту закриття скоб (1,5 мм; 1,8 мм; 2,0 мм);

  5. Можливість блокування апарату в проміжному положенні дозволяє хірургу правильно розташувати тканину перед прошиванням без видалення апарата.

Переваги апарату:

  • Стійка компресія. 3-D технологія скоб призначена для рівномірного стискання тканин всередині лінії скобкового шва;

  • Унікальність. Середня висота скоб 1,8 мм є унікальною в апаратах Ethicon, вона відсутня серед апаратів-аналогів іншої подібної продукції;

  • Найкращий гемостаз. Лінійні зшиваючо-ріжучі апарати Ethicon забезпечують кращий гемостаз у порівнянні з Autosuture DST-серії GIA;

  • Зменшення ризику протікання. Лінійні зшиваючо-ріжучі апарати Ethicon допомагають зменшити ризик протіканні лінії скобкового шва в порівнянні з Autosuture DST-серії GIA.

  • Зручність. Наявність антиковзкого, прогумованого покриття.

Лінійні зшиваючо-ріжучі апарати NTLC застосовується у колоректальній, баріатричній та торакальній хірургії.


Більше детальної інформації про продукцію компанії ETHICON part of the Johnson & Johnson family of companies та умови співпраці Ви можете дізнатися зателефонувавши або надіславши листа за електронною адресою:

+38 (044) 331-45-35


Більше інформації про лінійний зшиваючо-ріжучий апарат Linear Cutter ви можете знайти на сайті нашої продукції: https://medstock.ua/lineinyi-sshivaiushche-rezhushchii-apparat-s-reguliruemoi-vysotoi-zakrytoi-skobki-ntlc55. Ми також завжди на зв`язку у всіх соціальних мережах та месенджерах:


67 переглядів0 коментарів
bottom of page