top of page

НОВА ретракторна система Thompson RingTrack ™

Оновлено: 10 січ. 2022 р.

Нова Система Thompson RingTrack ™ поєднує в собі якість та інновації Thompson Retractor з кільцевим ретрактором храпового типу.

Система забезпечує швидкий та безкомпромісний вплив при черевних операціях. Кільцева рамка з кремальєрою дозволяє швидко прикріпляти ручки навколо місця хірургічного втручання, надаючи хірургу безперешкодний доступ та огляд робочої зони.

Система Thompson RingTrack™ функціонує аналогічно іншим кільцевим ретракторам з кремальєрою з можливістю додавати запатентовані Thompson функції S-Lock® та Quick Angle.

Ексклюзивні функції Thompson Retractor: Thompson пропонує найбільш перспективні, перевірені та високоякісні функціональні рішення. Ці ексклюзивні, часто запатентовані, характеристики визначають Thompson surgical instruments та дозволяють отримати безкомпромісну експозицію.


Особливості:

  • Технологія S-Lock®. Технологія S-Lock® надає можливість приєднувати та знімати леза, повертати лезо на 360° та перемикати з поворотного в заблоковане положення єдиним натисканням кнопки.

  • Рукоятки зі швидкою зміною кута. Швидка та точна зміна нахилу леза на 45º вгору або вниз пальцями або спеціально T-ручкою, в той час, як низькопрофільна конструкція утримує ручки, що регулюються в стороні. Простими обертами регулюється кут нахилу під'єднаних лез.

  • Затискач Elite III Rail. Найновіший затискач Elite Rail є швидшим і легшим, ніж будь-коли раніше. Встановлюється і регулюється у стерильному полі.


  • Універсальність. Можливість використання традиційних фіксуючих та втягуючих приладів або модернізувати до рукояток S-Lock® Quick Angle, які можуть використовуватися з любим типом леза Thompson SL.

Для детальнішого ознайомлення з продукцією компанії Thompson Surgical Instruments звертайтесь до наших спеціалістів. Для придбання ретракторної системи переходьте на сайт нашої продукції: https://medstock.ua/retraktornye-sistemy або дзвоніть за телефоном:

+38 (044) 331-45-35


Ми також завжди на зв`язку у всіх соціальних мережах та месенджерах:



136 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page