top of page

Оновлений циркулярний зшиваючий степлер Echelon

Оновлено: 5 бер. 2020 р.


Компанія Ethicon випускає оновлений циркулярний зшиваючий апарат для колоректальної, шлункової та торакальної хірургії. Циркулярний апарат Echelon Powered забезпечує на 61% менше протікання на лінії зшивання порівнюючи з апаратом Medtronic DST Series EEA.

У новому циркулярному Echelon Powered степлері поєднуються інноваційні технології Ethicon - технологія 3D зшивання, що рівномірно розподіляє компресію, та технологію захоплення поверхні (GST), що забезпечує більш делікатну експлуатацію, з метою зменшення стискальних сил на тканини. Разом ці технології значно зменшують протікання на лінії зшивання без шкоди для перфузії, яка включає проходження рідини через кров або лімфатичну систему.

Анастомоз — це процедура, при якій хірурги возз'єднують здорову тканину після видалення ураженої ділянки. Наприклад, при колоректальній хірургії, коли під час операції витягують частину кишківника, два кінці, які залишилися, хірургічно приєднуються за допомогою швів або скоб. Якщо її не прикріпити надійно, може виникнути витік через анастомоз, що може призвести до збільшення тривалості перебування в лікарні, або навіть до смерті.

Інноваційна 3D-технологія накладання скоб та нова технологія захоплення тканини дозволяють створити повітронепроникні та герметичні анастомози, які зменшуюсь ризик ускладнень від протікання. Ці технології мають істотний вплив на результативність лікування пацієнта.

Накладання скоб відбувається натисканням однієї кнопки, це забезпечує менше рухів на дистальному кінці для підвищення стійкості та стабільності. Вдосконалений пристрій для зшивання Echelon стандартизує продуктивність і допомагає мінімізувати коливання при використанні, що призводить до покращення результатів.

Компанія Ethicon невпинно шукає нові хірургічні рішення для складних хірургічних проблем і зосереджується на наданні тих рішень, які забезпечують найкращі результати в реальних клінічних умовах.

82 перегляди0 коментарів
bottom of page