top of page

Спеціальна пропозиція на Thompson GYN System

Оновлено: 10 січ. 2022 р.

Компанія «ЕлітМедіка» надає систему Thompson GYN в безоплатне користування хірургам та лікарням, що дійсно зараз цього потребують. Задача компанії забезпечити лікарні та хірургів усім необхідним для проведення ургентних операцій, які не можуть бути відкладені.

Гінекологічна хірургічна ретракторна система Thompson надає хірургу можливість провести складну ургентну операцію за досить короткий час.

Thompson GYN System підходить для всіх видів гінекологічних втручань - абдомінальних та вагінальних операцій. Мультифункціональність кріплень, різноманітність лез та низькопрофільність робить систему універсальною. Thompson GYN System можна підлаштувати під певні абдомінальні операції не гінекологічної специфіки.

Рукоятка зі швидкою зміною кута дозволяє хірургу швидко та легко змінювати положення лез.

Кожне з`єднання системи оснащене технологією S-Lock, що надає можливість легко замінювати леза у ході операції та жорстко фіксувати лезо в єдиному положенні одним натисканням кнопки.

Більше детальної інформації про саму систему та умови співпраці Ви можете дізнатися зателефонувавши або надіславши листа за електронною адресою:

+38 (044) 331-45-35


Ми також завжди на зв`язку у всіх соціальних мережах та месенджерах:


52 перегляди0 коментарів
bottom of page