top of page

Травматологічна система Thompson - Швидке та просте налаштування

Оновлено: 10 січ. 2022 р.

Травматологічна система Thompson у поєднанні з рукоятками з функцією швидкої зміни кута S-Lock дає хірургам контроль над точним розташуванням кожного леза, залишаючись при цьому надзвичайно низькопрофільною. Стерильний затискач для кріплення на рейці та незалежні кронштейни для каркаса дозволяють здійснити швидку, універсальну установку.

Травматологічна ретракторна система Thompson
Травматологічна ретракторна система Thompson

Система містить оптимізований набір лез та ідеально підходить для травматологічних процедур.


Ключові особливості:


  • Швидке + Легке кріплення леза. Приєднуйте/знімайте леза або перемикайте з поворотного у заблоковане положення простим натисканням кнопки.

Швидке та легке кріплення леза
Quick + Easy Blade Attachment
  • Рукоятки зі швидкою зміною кута. Швидка та точна зміна нахилу леза на 45º вгору або вниз, в той час, як низькопрофільна конструкція утримує ручки, що регулюються в стороні. Простими обертами регулюється кут нахилу під'єднаних лез.

Рукоятки зі швидкою зміною кута
Quick Angle Technology
  • Незалежні руки рами. Руки рами можна незалежно регулювати, щоб створити низький профіль та забезпечити більший контроль. Незалежний рух забезпечує безпечне, різнобічне втягування.

Незалежні руки рами
Versatile Frame Set Ups

Для детальнішого ознайомлення з продукцією компанії Thompson Surgical Instruments звертайтесь до наших спеціалістів. Для придбання ретракторної системи переходьте на сайт нашої продукції: https://medstock.ua/retraktornye-sistemy або дзвоніть:

+38 (044) 331-45-35

Ми також завжди на зв`язку у всіх соціальних мережах та месенджерах:

41 перегляд0 коментарів
bottom of page