top of page

Стегнова система Thompson

Оновлено: 10 січ. 2022 р.

Стегнова ретракторна система Томпсон ідеально підходить для хірургів-ортопедів, які виконують повноцінну заміну стегнової кістки. Ця спеціалізована система містити в собі жорсткі ручки для кріплення лез системи до стійкої рами, встановленої на столі, та виключає потребу додаткового утримування системи. Низький профіль та спрощене налаштування економить час та простір.

Стегнова система Thompson
Стегнова система Thompson

Покращена передня візуалізація натільних орієнтирів під час прямого переднього підходу ТНА. Ретракторна система Thompson забезпечує хірургу впевненість для послідовного і точного встановлення компонентів.


Особливості системи:

  • Стерильна установка. Можливі установка та регулювання рами в стерильному полі, використовуючи рейковий затискач Elite;

Стерильна установка
Sterile Mount
  • Анатомічний дизайн рами. Низькопрофільна рама, контур рами не залежить від анатомії пацієнта.

  • Універсальний адаптер лез. Швидке налаштування з жорстким кріпленням вздовж пласкої поверхні леза.

Універсальний адаптер лез
Universal Blade Adapters
  • Прив’язки. Гнучкі прив’язки кріпляться швидко та надійно, залишаючись піддатливими, що дозволяє, за необхідністю, легкими рухами пересувати їх.

Прив’язки
Tethers

Для детальнішого ознайомлення з продукцією компанії Thompson Surgical Instruments звертайтесь до наших спеціалістів або відслідковуйте наш інтернет магазин: https://medstock.ua/retraktornye-sistemy

Телефонуйте:

+38 (044) 331-45-35

Пишіть:

info@elitemedica.ua


Ми також завжди на зв`язку у всіх соціальних мережах та месенджерах:

ЕлітМедіка вибір кращого!🩺

26 переглядів0 коментарів
bottom of page