top of page

Ретракторна система Thompson для доступу до шийного відділу хребта

Ретракторна система Thompson для доступу до шийного відділу хребта пропонує безпечні рішення для встановлення на столі, що запобігають зміщенню або «підняттю» в розрізі. Незалежне втягування та позиціонування леза усуває необхідність зайвого втягування, необхідного самоутримуючим ретракторам, щоб залишатися на місці. Цервікальна система Thompson забезпечує незалежну, безпечну ретракцію стравоходу, трахеї та нервів, а також здатність підіймати довгі м’язи.

НОВІ алюмінієві леза з кольоровим кодуванням забезпечують виняткову рентгенопрозорість та швидкий, простий вибір довжини леза.

Особливості системи:

  • Справжня центральна експозиція. Незалежне позиціонування леза створює чудову експозицію без зміщення системи;

  • Усуває надмірну ретракцію. Кронштейни (плечі, руки) рами регулюються незалежно, забезпечуючи більший контроль для безпечного, універсального, низькопрофільного втягування;

  • Швидке налаштування. Раму можна встановити менш ніж за дві хвилини, та вона ідеально підходить для одно- або багаторівневих процедур.

Для детальнішого ознайомлення з продукцією компанії Thompson Surgical Instruments звертайтесь до наших спеціалістів або відслідковуйте наш інтернет-магазин: https://medstock.ua/retraktornye-sistemy

Телефонуйте: +38 (044) 331-45-35

Пишіть: info@elitemedica.ua

Ми також завжди на зв`язку у всіх соціальних мережах та месенджерах:


50 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page