top of page

Ретракторна система для печінки/онкологічна система Thompson

Оновлено: 10 січ. 2022 р.

Використання двостороннього налаштування ретракторної системи для печінки / онкологічної системи Thompson надає хірургам можливість домогтися стабільної, універсальної ретракції для трансплантації печінки, резекції печінки, онкології та випадків ожиріння. У поєднанні з широким вибором лез Thompson Retractor двостороння установка забезпечує багаторівневе втягування і необмежену гнучкість черевної порожнини та тазу для найскладніших випадків.

"Система трансплантації / резекції печінки Thompson - найкраща ретракторна система." Майкл Анджеліс, д.м.н.

Особливості системи:

  • НОВІ нековзаючі леза Balfour. Анатомічно розроблені леза Non-Slip Balfour м'яко захоплюють тканину, запобігаючи зісковзуванню лез під час відведення реберного краю.

  • Багаторівнева ретракція. Дозволяє проводити ретракцію декількох площин та асиметрично відводити ребра, одночасно забезпечуючи високу стабільність для великих пацієнтів.

Multi-Dimensional Retraction
Multi-Dimensional Retraction
  • Мікрорегульована зміна міцності. Мікрорегульований механізм дозволяє чітко контролювати втягування тканини. Особливо корисний для відведення ребер.

Micro-Adjustable Strength
Micro-Adjustable Strength

Для детальнішого ознайомлення з продукцією компанії Thompson Surgical Instruments звертайтесь до наших спеціалістів. Для придбання ретракторної системи переходьте на сайт нашої продукції: https://medstock.ua/retraktornye-sistemy або дзвоніть за телефоном:

+38 (044) 331-45-35


Ми також завжди на зв`язку у всіх соціальних мережах та месенджерах:

41 перегляд0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page